DISCLAIMER
ElizabethArt spant zich in om informatie op deze site zo goed mogelijk en naar waarheid weer te geven. Mogelijke
tekortkomingen zijn onbedoeld. Bij klachten kunt u zich via het contactformulier bij ElizabethArt melden. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. ElizabethArt is niet verantwoordelijk voor mogelijk onjuiste weergave.                        LINKS

- Rijksmuseum Twenthe

- Drents Museum

- José Gieskes fotografie

- Sjaak Smetsers beelden 

ElizabethArt

de kunst van het exposeren

TIP!   
Sla deze site op als favoriet en sleep het icoontje vervolgens naar uw bureaublad. U bent dan steeds met één dubbelklik bij ElizabethArt.


AGENDA

NIEUW WERK:  klik hier

Delden vanaf 1 september
Sjaak Smetsers beelden

Te zien bij
De Galeriet


Hengelo vanaf  1 oktober
José Gieskes fotografie

Te zien bij Fysiotherapiepraktijk Wooldersteen
ElizabethArt Regio Portfolio Contact

V 2.5.

© 2014  ElizabethArt  Hengelo

E-ACTUEEL:  klik hier  

Waarom Twente?
Twente en omgeving zijn in menig opzicht bijzonder aantrekkelijk. Naast natuurliefhebbers zijn Twentenaren ook kunst- en cultuurminnaars. U treft er dan ook naast de indrukwekkende natuurgebieden zoals landgoed Twickel, Het Springendal en in de directe omgeving Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, veel galeries en diverse musea aan. Trekpleisters in het culturele centrum Enschede zijn Kunstruimte TETEM, Museum TwentseWelle en Rijksmuseum Twenthe, dat met zijn 8.000 objecten in een ongebroken lijn het verhaal van de beeldende en toegepaste kunst vertelt. Almelo is een grote beeldentuin rijk.

Maar cultuur beperkt zich in Twente niet tot de steden, waarvan de kunststadjes Ootmarsum en Diepenheim getuigen met hun vele galeries en Haakbergen met een zeer actieve Kunstkring.

Kortom: een uitnodigende omgeving om kunst in al zijn hoedanigheden te ervaren!